Fordel med elektrisk hundetreningshalsbånd

sdf (1)

Hundetreningshalsbånd er en slags dyretrening, bruk av atferdsanalyse som bruker miljøhendelser fra antecedenter (trigger for en atferd) og konsekvenser for å endre hundens atferd, enten for å hjelpe til med spesifikke aktiviteter eller utføre spesielle oppgaver, eller for det å delta effektivt i moderne husliv.Mens trening av hunder for spesifikke roller går tilbake til romertiden i det minste, utviklet opplæringen av hunder til å være kompatible husdyr med forsteder på 1950-tallet.

Hundetreningshalsbåndet vårt har 3 treningsmodus: Pip/vibrasjon (9 nivåer)/Statisk (30 nivåer).med 5 lydmoduser, 9 vibrasjonsmoduser og 30 statiske moduser.Dette omfattende utvalget av moduser gir en rekke alternativer for å trene hunden din uten å forårsake skade.

Du kan velge modusen du ønsker i henhold til hundens oppførsel.

En hund lærer av interaksjoner den har med omgivelsene. Dette kan være gjennom klassisk tilstand.

sdf (2)

Langdistansekontroll opp til 1200M: Med en rekkevidde på opptil 1200 meter gir den enkel kontroll over hunden din, selv gjennom flere vegger.

Lading 2 timer: standby-tid opptil 185 dager: enheten er utstyrt med et langvarig batteri som kan vare i opptil 185 dager i standby-modus, noe som gjør den til et praktisk verktøy for hundeeiere som ønsker å strømlinjeforme treningsprosessen.

Krage vanntett nivå IPX7: svømming uten hindring

sdf (3)

Innleggstid: 23. desember 2023