Vi introduserer våre smarte kjæledyrprodukter og OEM/ODM-tjenester

Dette er vår første artikkel, og vi håper at etter å ha lest den, kan vi starte et fruktbart samarbeid sammen.Mimofpet har fokusert på produksjon av smarte kjæledyrprodukter i flere år, for eksempel treningsutstyr for kjæledyr, hundetreningshalsbånd, treningsenhet, usynlig gjerde for hunder, trådløst hundegjerde.Vår erfaring i kjæledyrindustrien har gjort oss i stand til å forstå markedstrendene og kravene til smarte kjæledyrprodukter.Vi spesialiserer oss på produksjon og eksport av ulike kjæledyrprodukter og tilbehør, inkludert smarte fôringskåler, kjæledyrsporere, automatiske kjæledyrmatere og interaktive leker.

Vi introduserer våre smarte kjæledyrprodukter og OEMODM-tjenester-01 (1)

Fabrikken vår har en produksjonskapasitet på 50 000 enheter per måned, og vi har et team av erfarne teknikere og ingeniører som sørger for at alle produkter produseres etter de høyeste kvalitetsstandardene.Vi bruker kun de beste materialene og den nyeste teknologien for å produsere innovative, funksjonelle og holdbare kjæledyrprodukter.Våre produkter er sertifisert og overholder internasjonale forskrifter.

Vi tilbyr OEM- og ODM-tjenester til kunder, inkludert tilpasset produktdesign, merkevarebygging og emballasje.Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres unike behov og preferanser, og vi tilbyr skreddersydde løsninger for å møte deres behov.Vår effektive produksjonsprosess og konkurransedyktige priser sikrer at vi kan levere produkter av høy kvalitet til rett tid og innenfor budsjett.

Produktene våre har fått positive tilbakemeldinger fra kunder i Europa, Amerika og andre regioner, og vi har etablert langsiktige partnerskap med mange ledende kjæledyrmerker.Vi er sikre på at våre produkter og tjenester vil tilføre verdi til virksomheten din og hjelpe deg med å nå dine mål.

Vi introduserer våre smarte kjæledyrprodukter og OEMODM-tjenester-01 (2)

Vi vil gjerne invitere deg til å besøke nettstedet vårt www.mimofpet.com, hvor du kan finne produktdetaljer og lære mer om virksomhetsomfanget vårt.Hvis du har spørsmål eller ønsker å diskutere et potensielt partnerskap, ikke nøl med å kontakte oss.

Som kjæledyreiere selv forstår vi hvor mye våre pelskledde familiemedlemmer betyr for oss.Det er derfor vi brenner for å bruke teknologi for å forbedre livene deres og gjøre kjæledyreier mer praktisk og hyggelig.Våre produkter er designet med kjæledyr og deres eiere i tankene, og vi streber etter å levere den beste kvaliteten og opplevelsen til våre kunder.

Vårt utvalg av innovative produkter inkluderer smarte matere, kjæledyrkameraer, sporingsenheter og mange flere.Vi tilbyr også kjæledyrpleie og treningsverktøy som garantert vil gjøre en forskjell i ditt kjæledyrs liv.

Vi introduserer våre smarte kjæledyrprodukter og OEMODM-tjenester-01 (1)

Teamet vårt består av dedikerte fagfolk med ekspertise innen kjæledyrpleie og teknologi.Vi er forpliktet til å yte eksepsjonell kundeservice og støtte for å sikre at våre verdsatte kunder alltid er fornøyde.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål eller er interessert i å samarbeide med oss.


Innleggstid: Jun-03-2019