Tips for trening av hunder

Når du gir passordet, må stemmen være fast.Ikke gjenta kommandoen om og om igjen bare for å få hunden til å adlyde den.Hvis hunden er likegyldig når den sier passordet for første gang, gjenta det innen 2-3 sekunder, og deretter oppmuntre hunden.Du vil ikke at hunden din skal handle etter at du har sagt passordet 20 eller 30 ganger.Det du ønsker er at så snart du sier kommandoen, vil den bevege seg.

Passord og bevegelser må være konsekvente hele veien.Bruk 10-15 minutter om dagen på å øve på disse passordene.

Tips for trening av hunder-01

Ikke la en hund bite deg, selv ikke som en spøk.For når en vane først er dannet, er det veldig vanskelig å bryte vanen.Aggressive hunder trenger mer profesjonell opplæring, inkludert handlingen med å bli diagnostisert og så videre.Spesielt glupske hunder må trenes ordentlig før de tas ut.

Dårlige bevegelser kan ikke gjentas, for ikke å danne dårlige vaner.

Hunder kommuniserer annerledes enn mennesker, og du må forstå språket deres.

Hver hund er forskjellig, og noen hunder lærer kanskje litt langsommere, men ikke bekymre deg.Det er ingen hund i verden som ikke kan trenes.

Enten du sitter eller står, ikke la hunden din støtte seg på deg.Det er ikke et tegn på at den liker deg.Snarere kan det være å invadere domenet ditt, for å vise deg dets autoritet.Du er eieren, og hvis den lener seg mot deg, stå opp og skyv den bort med foten eller kneet.Hvis hunden reiser seg, ros den.Hvis du trenger din egen plass, be hunden din gå tilbake til hiet eller kassen.

Hvis du skal bruke bevegelser, bruk bevegelser som er tydelige og unike for hunden din.Det er standardbevegelser for enkle kommandoer som "sitte" eller "vent".Du kan gå på nettet eller konsultere en profesjonell hundetrener.

Vær fast og forsiktig med hunden din.Det er mer hensiktsmessig å snakke med den vanlige innendørsstemmen.

Ros hunden din ofte og sjenerøst.

Hvis hunden din gjør avføring på andres eiendom eller på et offentlig område, må du rydde opp.På den måten vil andre elske hunden din like mye som deg.

Forholdsregler

Velg halsbånd og bånd etter størrelsen på hunden, for stor eller for liten kan skade hunden.

Ta hunden til veterinæren regelmessig.Når hunden når en viss alder vil den steriliseres etter forskrifter og så videre.

Å oppdra en hund er som å oppdra et barn, du må være forsiktig.Gjør alle forberedelsene før du skaffer deg en hund.


Innleggstid: 17. november 2023