Trådløst hundegjerde Funksjonsinstruksjon

Takket være den avanserte teknologien som er tatt i bruk, kombinerer enheten vår funksjonen til trådløst gjerde og ekstern hundetrening.Det fungerer forskjellig i forskjellige moduser.

Modus 1: Trådløst hundegjerde

Den angir 14 nivåer av sendersignalintensitet for å justere kjæledyrets aktivitetsområde fra 8-1050 meter (25-3500 fot), slik at kjæledyreiere kan tilpasse fjernkontrollens rekkevidde etter eget ønske.

Mottakerhalsbåndet vil ikke reagere når kjæledyr er innenfor signalfeltet.Hvis kjæledyr er utenfor innstillingsområdet, vil det lage en advarselstone og sjokk for å minne kjæledyrene på å gå tilbake.

Sjokk har 30 intensitetsnivåer å justere

aas (1)

Modus 2: Ekstern hundetrening

I hundetreningsmodus kan én sender kontrollere opptil 34 hunder samtidig

3 treningsmoduser å velge: Pip, vibrasjon og sjokk.

9 Vibrasjonsintensitetsnivåer justerbare.

Sjokk har 30 intensitetsnivåer å justere.

Pip

kontrollrekkevidde på opptil 1800 meter, gir kjæledyreiere fleksibiliteten til å trene hundene sine fra enavstand

aas (2)

Dessuten er vårt elektriske trådløse kjæledyrgjerde og hundetreningsapparat lette, og viktigst av alt - vanntett design av mottakeren.Dette gjør den til den perfekte følgesvennen for kjæledyr- og kjæledyreiere når som helst, enten de er hjemme eller på farten

Treningstips

1.Velg passende kontaktpunkter og silikonhette, og sett den på hundens hals.

2.Hvis håret er for tykt, fjern det for hånd slik at silikonhetten berører huden, og pass på at begge elektrodene berører huden samtidig.

3.Tettheten av halsbåndet knyttet til hundens hals er egnet for å sette inn en finger binde halsbåndet på hunden nok til å passe en finger.

4. Sjokktrening anbefales ikke for hunder under 6 måneder, gamle, med dårlig helse, drektige, aggressive eller aggressive mot mennesker.

5.For å gjøre kjæledyret ditt mindre sjokkert av elektrisk støt, anbefales det å bruke lydtrening først, deretter vibrasjon, og til slutt bruke elektrisk støttrening.Deretter kan du trene kjæledyret ditt steg for steg.

6. Nivået av elektrisk støt bør starte fra nivå 1.

Flere nye kjæledyrprodukter, fortsett å ta hensyn til Mimofpet


Innleggstid: 29. desember 2023